Nieuws

Iedereen Heel hartelijk Dank!
We hebben met de actie's weer enorm bedrag opgehaald voor Forza4Willem. Een berdrag van ruim 700 euro ! Daar zijn we onzetend blij mee, maar we gaan door naar de volgende Actie voor Forza4Willem de Olibollen actie.
Stichting Energy4All
Forza4Energy4All
Forza4Willem

Stichting Energy4All heeft deze week € 90.000,- gedoneerd aan Khondrion voor de fase 2b studie van het medicijnonderzoek. Het is een mooie en belangrijke donatie voor de fase 2b studie van het medicijnonderzoek.
In 2019 heeft Stichting Energy4All ruim € 370.000,- bijgedragen.
Samen sterk op weg naar het medicijn.
Lees hier het persbericht van Stichting Energy4All -Stop energiestofwisselingsziekten
 

Dit jaar voor het eerst in de omgeving van Nieuwleusen.
de verkoop van eigen gebakken Oliebollen de opbrengst is Willem Dijkstra (Forza4Willem) en zijn lotgenoten die een Energiestofwisselingsziekte hebben. De oliebollen kosten €7 per 10 stuks. Op 31 december kunt U de oliebollen op halen bij Familie De Rijk aan de Prins Bernhardlaan 20 te Nieuwleusen.
Bestellen kan op de Actie pagina door het bestelformelier in te vullen (klik hier)

U heeft keuze uit Naturel en Oliebollen met rozijnen.

www.geefenergievoorenergy4all.nl.

Dit is onze Donatie pagina voor Forza4energy4All 2020 (klik hier)
Op deze pagina staan alle teamleden die mee doen aan Forza4Energy4All met een persoonlijke tekst. U kan aan het heleteam doneren of aan een persoon zelf.

 

Wij, Geef Energie voor Energy4All zullen aanwezig zijn op de Kerstmarkt in Nieuwleusen, deze vindt plaats op zaterdag 14 december. Van 16.00 tot 21.00 uur kunnen bezoekers de kerstsfeer proeven bij de ruim tachtig kramen die staan opgesteld rond de Grote Kerk, Palthemuseum en de parkeerplaats van t Witte Peerd.
Wij zullen dan opnieuw in zetten voor de Stichting Energy4all. Door verschillende activiteiten zullen we geld inverzamelen voor onderzoek naar een medicijn. Over het evenement.

Het evenement werd 11 jaar geleden voor het eerst georganiseerd en werd toen meteen een groot succes. De voorgaande tien edities trokken duizenden bezoekers aan uit het gehele land.
Dat komt mede doordat het verenigingsleven van Nieuwleusen belangeloos bijdraagt aan de sfeer. Muziek-, toneel- en zang- en dansverenigingen verzorgen beurtelings optredens op de diverse podia die op verschillende plaatsen langs de route staan opgesteld. Daarnaast zijn er enkele honderden vrijwilligers uit de plaatselijke gemeenschap in touw.

 

Ook het aanbod in de kramen is gericht op de kerstsfeer. Er zijn zo’n tachtig kramen beschikbaar voor standhouders. Op deze website vindt u alle informatie over de mogelijkheden om een kraam te huren. De toegang is gratis en er is voldoende gratis parkeergelegenheid.
Natuurlijk is het gebied van de kerstmarkt sfeervol aangekleed met kerstbomen, kerststerren en andere toepasselijke versieringen. ’s Avonds wordt het evenement sprookjesachtig verlicht met vuurkorven, waxinelichtjes. De kerstman komt vanzelfsprekend langs en ook de horeca zorgt voor passende hapjes en drankjes, zoals een broodje ham of glühwein

De Forza4Energy4All helden beklommen zaterdag 7 september: de Eita. Een nieuwe berg voor ons omdat de Stelvio deze dag nog was afgesloten. Iedereen heeft genoten van de prachtige uitzichten. Er zaten lekkere klimmetjes in, en bovenaan de berg werd iedereen als helden onthaald. Hier een videoverslag van de derde dag van Forza4Energy4All 2019. Gemaakt door Tijs van Leur en Jaap van Willigen. Forza4Energy4all is een evenement georganiseerd door Stichting Energy4All. Alle deelnemers zamelen geld in voor het medicijnonderzoek om energiestofwisselingsziekten te stoppen. www.forza4energy4all.nl

De Forza4Energy4All helden beklommen vandaag de Mortirolo. Een hele pittige klim met vele haarspeldbochten die door het weer nog eens extra heroisch werd. Hier een videoverslag van de tweede dag van Forza4Energy4All 2019.

Forza4Energy4All begon vandaag voor de fietsers vanuit Bormio naar de top van de Torri di Fraele, daarna weer via Bormio beklommen ze de Bormio 2000 net als de wandelaars en hardlopers. Een enorme uitdaging voor deze helden die allemaal de top hebben bereikt.

Hier een videoverslag van de eerste dag van Forza4Energy4All 2019.
Gemaakt door Tijs van Leur en Jaap van Willigen.

Forza4Energy4all is een evenement georganiseerd door Stichting Energy4All. Alle deelnemers zamelen geld in voor het medicijnonderzoek om energiestofwisselingsziekten te stoppen. www.forza4energy4all.nl

Voor iedereen die mee doet aan Forza4Energy4all 2019 is er dit bijzondere aanmoedigingsfilmpje!
Morgen gaat het gebeuren. Iedereen die er niet bij is denkt aan jullie, Toppers!
Veel geluk en kracht!
Sponsoren kan nog steeds! Klik hier!