WIE ZIJN WIJ?

Jaco de Rijk: Heeft Ferdinand Dijkstra door het landbouw merk Claas leren kennen, en daardoor is hij in contact gekomen met zijn zoon Willem die deze vreselijke stofwisselingsziekte heeft. Willem zal op deze website steeds naar voren komen maar met hem natuurlijk al zijn lotgenootjes! Jaco is de bedenker van dit alles en heeft iedereen meegesleept om stichting Energy4all te gaan helpen. Jaco haalt overal oud-ijzer op en zorgt dat het gesloopt kan worden. Hij verzorgd FB en de website.

Hans en Els de Rijk: Wij zijn door onze zoon bekend geworden met de stichting Energy4all. Omdat wij willen helpen voor medicatie voor deze genadeloze ziekte zijn wij gestart met oudijzer inzamelen. Hans haalt alles wat er binnenkomt uit elkaar en sorteert het op metaalsoorten. Zodat de opbrengst bij de Oudijzerhandelaar hoger is! Ik, Els ondersteun alle acties en bedenk samen met de andere teamleden de acties, zorg dat alles aanwezig is en bereid alles voor. Ook sta ik op de braderiën en markten. Met Jaco samen verzorg ik deze website.

Sandra van der Wijk-Boertje: Moeder van 3 prachtige kinderen, ik zet mij in voor Energy4all in Rotterdam door oud ijzer papier en plastic op te halen en in te leveren. Naast deze inzet ben ik ook op de markten aanwezig voor geef energie voor Energy4all en houd samen met Jaco de facebookpagina bij. 

Danny van der Wijk: Voor de stichting help ook ik met het oud ijzer en de plastic en papier inzameling. Ik ben getrouwd met Sandra en vader van dezelfde 3 kinderen. Ik ben op de markten vaak te vinden als Kootje de Koala

Kaya Segaar: Ik ben de dochter van Sandra en Danny. Ik help mijn ouders met alle hand en spandiensten die er komen kijken op de markten. Ik help bij de kraam en ik probeer mijn school zover te krijgen mee te doen met onze actie op weg naar het medicijn voor energiestofwisselingsziekten.

Ayla van der Wijk:  en helpt ons de bierdoppen uit tezoeken en stampt de blikjes plat!

Logan van der Wijk: is onze levende mascotte!

Anja de Rijk: Ik ben de dochter van Hans en Els en woon in Inzell, Duitsland.
Net als de rest spaar ik ook oudijzer en probeer ik iedereen over te halen om mee te sparen. Vrienden en werkplekken zijn niet veilig, niks is te dol en iedereen die het maar horen wil vertel ik over Willem en zijn lotgenoten. Het tankstation van Inzell doet iedergeval al mee!  Bij speciale acties zoals de collecteweek en de optocht van 2018 kwam ik over naar Nederland. Volgend jaar wil ik mee doen om de 3 bergen in Italië te beklimmen, óf hardlopend óf wandelend. Maar gaan zal ik!

 

Mijn naam is Pim Dollekamp, vriend en dorpsgenoot van de familie Dijkstra en dus ook van Willem Dijkstra.

Inmiddels al weer 6 jaar actief betrokken bij de stichting Energy4All en oudgediend deelnemer van Forza4Energy4All.

Samen met de familie Dijkstra ben ik in 2014 het ‘Forza-avontuur’ aangegaan en zijn we voor de eerste keer naar Italië geweest om daar als ‘Team Forza 4 Willem’ de 3 machtige bergen, Gavia, Mortirolo en Stelvio te bedwingen. Daarna ben ik in 2015 en 2017 in mijn eentje als ‘Team Forza4Willem’ naar Italië geweest en heb in 2016 en 2017 ook ‘4-Days4Energy4All’ gefietst in Nederland. In 2019 ben ik samen met Ferdinand weer naar Italië geweest en heb daar de familie De Rijk ontmoet die zich zo ontzettend hadden ingezet voor Forza4Willem.

Dit alles heeft er voor gezorgd dat wij ons nu samen als Team Forza4Willem ook in 2021 weer gaan inzetten en onze energie gaan geven voor de ontwikkeling van een medicijn!

Ik ben Dini van der Wijk

Ik ben al sinds mensenheugenis bezig om allerlei dingen in te zamelen voor goede doelen.

Ik ben in aanraking gekomen met energy4all via mijn zoon en schoondochter Danny en Sandra van der Wijk en ben druk bezig om allerlei hebbedingetjes te maken die op de braderieën en kerstmarkten etc. Verkocht kunnen worden.